Nog steeds zijn we we bezig met een hele hoop lieve klussers om de achterbar op tijd af te krijgen. Het pullenkastje is gebouwd en bijna klaar om in de verf te kunnen. Ook zijn we bezig de bovenplaten te maken en te schilderen. De deurtjes staan allemaal in hun eerste verflaag en er wordt hard gewerkt om de spiegels te kunnen bevestigen. Het gaat dus goed.

Fabrice en Jasper zijn goed bezig de plinten te leggen zodat de vloer mooi afgewerkt wordt. Wel hebben de heren bij het bevestigen van de plinten het weten te presteren dat ze drie betonboren gesloopt hebben. De boren kwamen roodgloeiend en gesmolten terug uit de muur. Misschien is het beton wel gewapend… Dat zou best nog wel eens kunnen.

Zo gebeuren er tijdens het klussen toch nog een hoop leuke dingen. Dit zijn wel de momenten die weer goede energie meebrengen zodat iedereen er weer lekker tegenaan kan. Dat hebben we zeker nog nodig voor de laatste paar dagen. Ondanks dat we heel dicht bij zijn moet er stiekem toch nog een hoop gebeuren. Het aftellen is nu begonnen. Tellen jullie mee?