De avond begon vroeg. Iedereen verzamelde zich in hun beste kledij om zo gezamenlijk naar de feestelijke locatie te vertrekken. Bij Kook & Co werd iedereen verwelkomd met een heerlijk drankje en zocht iedereen zijn plekje op. Met een mooi openingspraatje door de voorzitter van Eximiae Unitatis kon het diner beginnen.

Iedereen werd overspoeld met heerlijk eten en nog heerlijkere wijnen. Tijdens het diner trakteerde dispuut Quenouille iedereen op een prachtig kerstspel waar iedereen erg van kon genieten. Iedereen was voldaan en goed aangeschoten. Dan is het toch tijd om naar de kroeg te gaan.

In Asterion werd het laatste deel van het kerstspel opgevoerd en kon het feestje echt beginnen. En wat een feest was dat. Er werd volop gedronken en gedanst en iedereen had plezier. Voor de verandering iedereen in een fancy outfit te zien feesten buiten het gala om is toch wel erg leuk.

Voldaan vertrok iedereen langzaam richting huis. Wij kunnen nu alleen maar zeggen bedankt voor de fantiastische avond Eximae! Het was een avond om niet snel meer te vergeten.