Op deze dinsdag avond is er weer wat bijzonders in de kroeg. Een vloer van twee vierkante meter met een missie: Overleeft het de kroegavond, of niet? Is dit gelukt?… Nou helemaal niet. Na een beetje gestamp was deze vloer stuk en waren de kroegbezoekers erachter dat het geen hout was, maar een tegel met hout erop geprint.

Verder was het weer moeilijk bij de deur met dronkon mensen die dachten dat het slim was om met een winkelwagen tegen de deur te rammen….Nou das dus nie zo niet slim, oud SB en de dienstdoende SB’ers staan bij de deur en ze jagen de mensen weg als de vieze honden die ze waren (met Jelle en Jop als getuigen, want zij waren de vieze honden).

Verder had Jelle een leuk verhaal dat ik niet begreep, maar Mick kan dat wel verder uitleggen. neem alvast je notitieblok mee, het is een complex verhaal. Quinten zijn zus…?!

Jasper en Jop: “Quinten zijn zus… die Bibi heet (aldus Jasper) heeft zes pitchers achterover geslagen en toen met een random AEGEE’er naar huis is gegaan en dacht dat dat een goed idee was. Bibi, dat was geen goed idee!”