Andersomdag is de dag dat het DB en SB voor een dag van plaats wisselen. Board ’32 en SB XVII begonnen aan hun dag. SB XVII was keurig om 10 uur op kantoor. Dat waren ze niet gewend. De dag begon uitermate productief. In de eerste 20 minuten werden er meerdere actiepunten ingekopt en toen was het wel weer genoeg geweest.  De laptops gingen open en League of Legends werd opgestart en Fabrice verliest hard. Dus dat werd ook maar weer opgegeven. Spele.nl was een goed alternatief. Om 12 uur druppelt Board ’32 binnen, dat zijn tijden die SB XVII wel beter in de oren klinken. Om één uur was het tijd voor lunch, pannenkoeken bakken! Wat een feest. Max, Evelien en Annemiek kwamen gezellig mee lunchen. Fabrice en Lianne gingen aan het bakken maar toen Fabrice de pan in handen kreeg, vlogen de pannenkoeken door de hele bestuurskamer en moest iedereen zijn best doen het eten te vangen.

Het is zowaar druk op kantoor en SB XVII doet… ja wat doen ze eigenlijk. Nou niet heel veel. Een beetje op Facebook klooien, spelletjes spelen, tussendoor worden er nog wat facturen gestuurd en wat mails beantwoord. Maar Board ’32 heeft goed begrepen wat je overdag als SB’er moet doen. Vooral niet teveel. Lekker uitslapen en doen wat je moet doen en dan vooral mensen vervelen.

Dan is het bijna vier uur (of eigenlijk twee uur) dus het is tijd voor een DiMiBo. Met bier, Massive Music Quiz en veel gezelligheid.

Straks gaat SB XVII een hapje eten zoeken en DB’32 zich mentaal voorbereiden voor hun eerste dienst.