Vandaag was een zeer variabele avond, waar er eerder wel eens prijzen werden uitgedeeld bij een spel, waren de prijzen dit keer zelf het spel. Bier was zelf dronken en kon niet meer helemaal een constante prijs aan houden. Fris was natuurlijk nuchter genoeg en bleef wel constant recht staan.

Uiteraard maakte menigeen kroegbezoeker graag gebruik van deze niet zo vaak voorkomende situatie. Een paar mannen grepen deze kans om even heling te plegen, ze kochten massaal drank in op een lage prijs en trachtten dit vervolgens door te verkopen voor een hogere prijs. Dat tweede lukte niet zo goed, dus werden ze zelf maar dronken.

Enkele kroegbezoekers dachten een neushoorn gespot te hebben, maar dit werd maar afgedaan als dronken illusie. Die leven namelijk alleen in omstreek van Maastricht, en dat is best wel ver weg. Opeens stortte het rustige avondje echter in, nader onderzoek moet nog uitzoeken wat er in de zwarte doos bevond. Maar deze crash werd wel meteen opgevangen door de aanwezige media en werd met veel gejoei verkondigd aan de nieuwsgierige leden. Met veel geschreeuw werden massa s bier ingekocht, niet met het doel om winst te maken, maar enkel voor eigen genot.

Gelukkig lukte het weer om de prijzen onder controle te krijgen, er waren nog een aantal flinke schommelingen, maar verder verliep het niet verder dan met een uitweiking van 1.9 pi op een sinusoide. Lekker soepeltjes dus.

Men genoot volledig van dit spannende spel, iedereen vond het een geweldig feestje. De tappers moesten echter extreem hard werken om dit alles bij te kunnen houden. Mixjes werden massaal gebouwd in pitcher installaties, flessen werden van de muur getrokken, en er werd hectisch heen en weer tussen de kelder en bar gehaast. Er was een glas die roet in het eten wou werpen (echter wel geheel volgens het explosieve thema), maar zelfs deze poging kon de lol niet bederven.
Men was gelukkig en bezopen, zo goedkoop had men nog nooit gedronken.

Dachten ze.

Ode aan de tappers die dit spektakel vol hebben gehouden, en het SB voor het in goede banen leiden van het geheel.

SB 16 VO!