Het is donderdag middag 16:24. Half SB is met hun een brakke kop bezig aan het schoonmaken, de anderen zijn nog niet terecht.
U vraagt zich ondertussen misschien af, wat is er hiervoor in godsnaam gebeurt? Dat weten wij ook niet echt meer.
Het is ons verteld dat wij gisteren onze constitutie borrel hadden. Dat was dat gat in ons geheugen dus.

Beetje bij beetje komen de mooie verhalen weer op. SB heeft per ongeluk zwaar jenever bier zitten tanken, met als resultaat dat een bij gebrek aan piano muziek maar letterlijk op de piano ging dansen. Daarna ging er nog 2 liter zeer sterke drank in ons collectieve bierbuikje. Een aantal was toch niet zo heel erg te spreken over de smaak van dit akkefietje en wou dit het liefst toch wel weer zo snel mogelijk kwijt. Toch wel prettig dat de braak emmers al klaar stonden.
Bij anderen leek het best redelijk te vallen, zij gingen vol moed verder met de borrel. Toen sloeg het akkefietje toch wel aan en belanden ook zij in een wat minder kapabele staat.
Ondertussen werd buiten het nationale braak kampioenschap gehouden, althans zo leek het. Een aantal SBers lag daar in een niet zo'n charmante houding met menigeen toeschouwer.
Er kwam zelfs nog even iemand van de La Cubanita langs om te vragen wat wij aan het doen waren. "Gewoon een biertje drinken" Antwoordde een SBer, de man vond dit prima en liep weer weg.
Hierna vonden de meesten het wel genoeg, het was tijd om naar huis te gaan, 3 kozen zelfs voor de luxe van een taxi.

Dank aan alle pedellen, tappers, schaduwdiensten, gastenboek meisje en jongen en natuurlijk de gasten!
Wij kijken er naar uit om jullie vanavond weer te zien en de prachtige verhalen te horen van gisteren.

SB 16 Vo!