Vandaag was een bijzondere dag. Het spectaculaire sjaarsfeest! Voorafgegaand door een zinderende escape room die veel geografische kennis vereiste.
Die door mensen is gewonnen…
Vervolgens werden de banken en tafels opgeruimd waarmee het startsein voor een spetterend feest was gegeven. Een feest waar menig mens dronken van naar huis is gefietst, althans we hopen dat ze thuis zijn gekomen.
De themafiguren die rondliepen verschillende van gevangen, geordie shore, piraten, Holland supporters & zelfs kerstbomen die zelf de slingers ophingen, geen bal raakten en te vroeg gepiekt hebben. Deze hele kakelbende trok zoveel aandacht van externen dat er een groot deel van de avond een heuse wachtrij stond om Asterion binnen te komen. Hiermee was het drukker dan de meeste AEGEE-ers ooit hadden ervaren. Iets wat bevestigde hoe gaaf dit feest was en Asterion eigenlijk altijd is.
Toch moest aan alles een einde komen en zo ook aan dit feest. De laatste muziek werd ingezet, de laatste pasje gedanst en de laatste drankjes besteld.
Met wat tegenzin stroomden de mensenmassa langzaam uit Asterion waarmee het echt tijd was om de bezems te pakken en alles weer spik en span achter te laten.
Toen moest er natuurlijk nageborreld worden met de sjaarcie.
Sjaarcie bedankt! Tappers en musicie bedankt! kSB 2016 puik werk!
SB '15 'vo!