Wat een avond, wat een avond. Het lang verwachte Regent Meters Bier feest. De korte samenvatting van deze avond is Koninghen! Het Oud-SB had de kroeg tot een ware onderzeeer omgetoverd. De dieptebommen en torpedo's hingen aan het plafond en de wc gaf een maximaal claustrofobisch gevoel. Vanaf een uur of 10 ging het feest echt goed aan. Het kanon was op volle toeren aan het draaien en de zelfgebeunde tap draaide overuren.

Ondanks het zware weer was het goed vertoeven in de gebeunde boot en het feestje duurde dan ook tot in de late uurtjes. Onder het toeziend oog van het Oud SB werd een van de meest fantastische feestjes van de afgelopen jaren uit de grote hoed getoverd. Wij zijn als SB dan ook uiteraard heel blij met deze mensen.

Tijdens het feestje werden er door verschillende mensen afgrijselijke hoeveelheden bier genuttigd en menig lid is dan ook apezat naar huis gegaan. Inmiddels hebben we de slopende lange schoonmaak achter ons en zijn we goed en wel aan de naborrel. Hopelijk zien we jullie komende dinsdag allemaal weer verschijnen in ons aller Asterion.

Met vriendelijke groet en heel veel kusjes en knuffels.
SB 15 Vo