Met het Just Kiddin Feest werd alweer de laatste avond van de dies ingeluid. Een avond die wat thema betreft niet echt wat met de dies te maken had maar met de datum toch wel gepast was.

Ondanks dat het dinsdag was werd er volop muziek gedraaid, maar niet voordat het moppentap duo van Frank en Emile een uurtje op het podium had gestaan om met belgen moppen en verhalen over drietallen in de trein, die passagier waren en niet conducteur of iets dergelijks, de overige leden in de kroeg aan het lachen te maken. Om voor wat variatie te zorgen hadden ze zelfs nog anderen het podium op gevraagd met als beloning een pitcher voor de beste moppentapper, helaas was de humor van de meesten ver te zoeken en had Bernd met zijn grappen de pitcher met gemak gewonnen.

Afijn, de grappen en grollen waren geweest en het feest kon van start gaan. Wat verwacht werd een rustige avond te worden zo op een dinsdagavond vlak voor de tentamenweken groeide toch uit tot een mooi druk feest. Vooral ook hulde aan de eerstejaars die in groten getale tot laat in de kroeg aanwezig waren om te genieten van dit mooie feest. Om half drie toch maar de deur gesloten toen er problemen waren met de muziek. Nu nog lekker aan het genieten van de na borrel met een lekker drankje.

Tappers en MusiCie bedankt en de dies commissie bedankt voor de leuke activiteiten en de mooie feesten de afgelopen weken!