De avond begon rustig, de tappers keken tegen 2 luttele zielen aan die zich aan de andere kant van de bar bevonden. Eén van de tappers had het genoegen om haar eerste biertje te tappen in Asterion.
Na dit korte inwerkmoment kwamen tot onze verbazing een man of 15 binnen gerillt. De kou getrotseerde kroegbezoekers waren wel te porren voor een, twee of meer Karmeliet Tripel.
Nadat er aan de bel werd gehangen en er een doos flügel besteld werd, rolden de ogen richting de prullenbak. Iedereen probeerde zijn of haar lege flesje in een keer hierin te werpen. Dit resulteerde in een flesjesregen richting de achterbar.
De kaarten werden gepakt en er werd een drankspel gespeeld. Dit kende 2 grote winnaars (ver-lie-zers) namelijk de twee (2) eerstejaars die zich hebben gewaagd aan het luidruchtige spel. Deze hebben dan ook de Braken = Schoonmaken regel leren kennen. Even later liep de avond op zijn einde.
Na een korte schoonmaak gaan wij nu lekker zelf aan de Karmeliet. Onze BHV dienst zit er op. Kroegbezoekers en tappers bedankt!