Het DB had voor vandaag een jaarclubtrajectactiviteit (scrabble woord?) op de planning staan. Hierbij moesten de te vormen jaarclubs (er kwamen 4 van de 6 toekomstige jaarclubs, wel goeie opkomst) allemaal een hoofdgerecht en een toetje bereiden die de rest moest proeven. Om het allemaal leuker te maken, was dit een wedstrijd geworden voor de clubjes om het beste gerecht te maken. Dit allemaal werd beoordeeld door de andere clubjes, het DB en natuurlijk moest er ook een onpartijdige jurylid aan te pas komen. Hier werd natuurlijk een SB'er voor gevraagd! (thnx Wendy 🙂 ). Na heel veel lekker (en vooral gratis) eten van de toekomstige jaarclubs, was het toch lastig om de clubjes te beoordelen. Gelukkig zijn SB'ers de slechtsten niet en konden mensen ons natuurlijk bier aanbieden voor extra punten. Verder werd er op een heel onpartijdige manier de score samengesteld. Uiteindelijk had een damesjaarclub de wedstrijd gewonnen en kregen ze van het DB een poffertjesset :). Vervolgens besloten de clubjes maar ergens anders te poolen om de tijd te overbruggen voor de kroegavond. Ondertussen kwamen er opvallend veel nieuwe SB…ik bedoel ordecommissie van Taste bij onze nooddeur aankloppen om naar de wc te mogen vlak voor hun wissel (we hadden nog geprobeerd om paar dames, weer traditioneel op te sluiten op de wc zodat ze hun wissel gingen missen)

De dinsdag kroegavond begon dan ook heel rustig. Gelukkig hebben heel veel mensen het verzoek van Reinout's logboek stukje vorige week gelezen want rond half elf stond het hier toch bomvol (voor een dinsdagavond), hulde hiervoor! Voor de tappers was het wel even schrikken, vooral omdat ze net hun eerste tapdienst hadden. Gelukkig was dit verder voor hen geen probleem :). Goed, de dinsdagavond verliep verder dan ook zonder problemen. Opmerkelijke was wel dat het oud-SB zonodig een klep van onze piano in tweeën moest breken…ach ja :P.

Maar zo snel het hier bomvol werd, zo snel verdwenen de bezoekers dan ook weer. dus we hebben uiteindelijk nog met een kleine gezelschap nageborreld en uiteindelijk werd er toch maar (wel redelijk laat) besloten om er een einde aan te breien. Dus: Goed eten (dankje sjaars!) en gezellig druk (goed zo!). Zulke dinsdagen mogen vaker voorkomen 🙂 :B

Ooh ja voor ik vergeet op verzoek van Laura: Thijs was vandaag niet op de kroeg…