Vanavond was het zover! Het seizoen van de jaarclubpresentaties is weer begonnen! Vanavond gingen dan twee jaarclubs zich presenteren aan de vereniging. Van de ene jaarclub kon je aan het begin van de avond al zien dat het iets met slangen zou worden. De aankleding van de andere jaarclub ontbrak, dus dat was nog even gissen. Het was voor de rest ook opvallend rustig voor de presentaties. Je zou bijna denken dat iedereen vergeten was dat er vanavond een fust aangeboden zou worden aan de vereniging. Gelukkig stroomde de kroeg vlak voor de presentaties vol met nieuwsgierige leden. De eerste jaarclub voerde een soort van goochelshow uit voor de vereniging en aan het einde werd dan hun naam getoond; Jaarclub Appeltje-Eitje is dan hierbij de eerste jaarclub van lichting 2011-2012! Proficiat! Vlak daarna kwam de tweede jaarclub, met slangenpakken en slangbulance (toekomstige BHV'ers?) gingen ze uhm…..ja een act opvoeren (overigens wil ik wel zeggen dat er dit jaar al sowieso originelere presentaties zijn dan vorige jaar, goed zo)! Vervolgens werd hun naam bekend gemaakt, zijnde jaarclub Serpentes en Hortensa. Hierna werd dan ook de fust :B door beide jaarclub aangeboden aan de vereniging en begonnen de felicitaties!
De avond verliep verder niet geheel vlekkeloos, zo ontbraken in het begin de tappers en waren er geen DJ's meer later op de avond. Gelukkig waren Sherlock en Duuk bereid om iets langer door te tappen, mijn dank hiervoor nog. Ook wil ik graag een eervolle vermelding doen voor Vincent Baas voor zijn snelle ingreep om het bier vloeiende te houden totdat versterking kwam! Ook het feest op de dansvloer werd gered door DJ Davida! De avond was natuurlijk verder geslaagd, en dat allemaal mede mogelijk gemaakt door de jaarclubs! Aan het einde konden de jaarclubs dan de boel opruimen, dit keer geleid door niemand anders dan Philip Engbersen. Als een echte commandant wist hij de boel goed te coördineren. Verder wil ik een eervolle vermelding geven aan Philip voor zijn speciale tap/KKSB dienst! Bedankt Philip! Met jouw enthousiasme en hulp is alles goed gekomen!

Goed genoeg eerbetoon, dit waren dan de eerste twee jaarclubs en we zitten nu natuurlijk met smart te wachten op de volgende fuste….uhm jaarclubs :)! Dus aan de toekomstige jaarclubs: bereid een mooie presentatie voor, jullie willen immers de beste jaarclub van het jaar zijn. Op naar de volgende presentaties dan maar!