Aan het begin van de avond was er niet veel te beleven. Het stukafest stuurde veel van onze leden de verkeerde richting op: niet naar de kroeg.
Dit zorgde voor een late start van de avond, gelukkig wisten een trouw aantal leden het goede pad terug te vinden en kwamen alsnog naar Asterion.
Toen ze aankwamen mochten zij verblijd worden met veel veel vrouwen in de boot: iets waar de meningen over verdeelt waren. Terwijl er aan de bar een beetje geklaagd werd, werden er op de dansvloer toch zeker een aantal booty's geshacked. — Musicie potentie?
Later werden wij verblijdt door een bezoekje van het nieuwe FACT bestuur, met onze favoriete nieuwe leden: Wouter Moes en Paul Smits. Gefeliciteerd!
Vreemd genoeg dachten meer leden; "Goh, laten we eens wat externen meenemen naar Asterion, lijkt me leuk." – Gelukkig was een ieder van deze wel op goed gedrag.
Na een ietwat vreemde donderdag avond…
op naar volgende week!!
Welke ons de geschiedenis quiz en een JC presentatie zal brengen. Maar waar ik dan weer heel vrolijk van word; donderdag 23e; laatste dienst van 11-I, kom jij ons ook een alcoholrijke afscheidsgroet doen?

Asterion! :B