Het was voor iedereen natuurlijk spannend om te kijken of de kroeg al schoon was. Na een heftige SB-Wissel op Dinsdag wanneer onze zo mooie Sociëteit een metamorfose krijgt tot zwijnenstal, is SB lichting 12-I hard aan de slag gegaan om de kroeg weer terug te krijgen in zijn orginele staat. Af en toe kreeg je over twitter wat te horen van ze, maar nog steeds bleef het een verassing.

Toen de eerste leden binnenkwamen lopen, merkte ze meteen de vreemde lucht uit de Wc. De vissengeur kon de pret niet baten en de kroeg liep langzaam vol. Om 12 uur hebben de laatste 2 jaarclubs zich gepresenteerd. Zo enthousiast ze waren om te presenteren, zo enthousiast waren ze ook om het fust aan te bieden aan de vereniging. Dankzij de Musicie in de boot en het gratis bier kwam het feest lekker op gang en werd er vol op gedanst, rond gesprongen, noem het maar op.

Na een beetje uitrustend, hangend aan de bar, begon onze nieuwe SB lichting zich ook lekker te vermaken. Springend en dansend op het podium hielden ze het lang uit(te bedenken dat ze sinds dinsdag maar 3 uur slaap hebben gehad-kuddos heren).

Het was wel te merken dat ze het zwaar hadden gehad. Tijdens de schoonmaak zaten ze kapot op een barkruk op het podium. Nu is het tijd voor de naborrel samen met de overgebleven jaarclub leden, oud-SB en onze tappers, waar wij zo dankbaar voor zijn 🙂

Op de vereniging :B

PS: Veel plezier met Lustrum-weekend voor de mensen die gaan!