Na een destructieve constitutieborrel de dag ervoor hebben we alle overlevenden van het SB verzameld (dat waren er niet veel) om deze dienst te kunnen draaien. We hadden heel veel geluk gehad dat het oud-SB besloten had om ons te ondersteunen door de kroeg schoon te maken, hulde hiervoor!

Avond begon al redelijk vroeg! Om 20.00 zou de logiCie een briefing geven aan alle activisten voor de Agora. Terwijl Emile en ik net uit bed kropen moesten we ons dus als een gek haasten naar de kroeg (maar daarvoor eerst naar de HEMA om een nieuwe overhemd te kopen..iets met constibo en vies). Hoop op hulp van andere SB'ers was tevergeefs…die waren namelijk harder af dan wij.

Daar zaten Emile en ik dus vanaf 20.00 op krukken, brak te zijn en toe te kijken hoe de briefing gegeven werd. Tijd om mijn ontbijt te maken op de barbecue (die we gisteren schijnbaar hadden gekregen) had ik niet, gelukkig was een oud-SB'er zo schappelijk om mij te vertellen dat er nog een grillapparaat in de kroeg aanwezig was. Dus besloot ik maar tijdens de briefing iedereen te irriteren met de geur van verbrand vlees. Na gegeten te hebben en nadat de briefing afgelopen was. Liep de kroeg heel snel leeg. Erg jammer om dit te zien, maar eigenlijk vond ik dat gisteren niet eens zo erg. Ik kwam hier immers voor mijn rust (dit keer echt!).

Tijdens onze krukdienst, kwamen er nog SB'ers van Flux, het ordemeisje en kroegbezoekers checken in hoeverre wij nog leefden of om ons uit te lachen.
Anyways de kroegavond duurde naar mijn mening te lang, dus we besloten om de kroeg maar te sluiten om 02.00 uur. Er was toch bijna niemand meer…

Nadat we schoongemaakt hadden (wat best een moeizaam verliep voor mij, dus deed Davida maar alles 😛 ) hebben we nog gezellig nageborreld, en onze nieuwe orgel getest!!!! Koninghen ding! Alweer bedankt oud-SB!!

Statistieken van de avond:

Aantal alcoholische versnaperingen ingenomen sinds woensdag: -2,0L (denk ik…)
Aantal uren brak: 24 uur
Aantal sinaasappelsap: +10
Aantal kroegbezoekers: < 20
Aantal keer eruit gegooid door je tappers: 1