Agora Pakkerij feest, het grootste feest van de Agora en daarbij dé kans om heel Europa te laten zien dat we het in Enschede als local toch echt wel het best voor elkaar hebben. De Socie is de afgelopen weken druk bezig geweest met het organiseren van voornamelijk dit feest en hadden de Pakkerij voor de gelegenheid omgebouwd tot een geheel ziekenhuis, compleet met een O.K., gesticht en, in onze eigen kroeg, een laboratorium. Over de aankleding was niks te klagen en na een drukke voorbereiding door het SB, de Socie, de Ordecommissie (oud SB) en de activisten was het wachten op de eerste bus vanuit de campus. Toen de eerste stroom aan kwam gewandeld werd er met een duidelijk geschreeuw 'de buitenlanders komen!' duidelijk gemaakt dat het feestje dan eindelijk echt kon beginnen.
Het begon eindelijk vol te stromen. Voornamelijk Asterion dan, want waarom zou je eigenlijk eerst een trap op lopen om bier te drinken? Doordat de muziek in goede banen geleid werd door de DJ met hulp van onze SB Musicie en door ons welwillende internationale publiek kon het feestje lekker loskomen. De spuitjes met ons eigen Seaman's Shot liepen lekker en ook het bier vloeide rijkelijk. Uit de met de rug tegen de bar vozende AEGEE'ers bleek wel dat de mores buiten Enschede niet zo serieus genomen worden. Maar het is nou eenmaal Agora en dan zijn we een grote gezellige Europese familie. En daar was de sfeer dan ook naar.
Tot het moment dat de Socie buiten problemen kregen met wat gasten van een dispuut uit Amsterdam. Nadat ze eerst moeilijk deden over de geweigerde toegang begonnen ze over de dranghekken heen te klimmen wat uitmondde in een knokpartij. De politie werd gebeld en de zaak werd goed afgehandeld, met als gevolg wat lichte pijntjes, een gescheurd gilet en een paar aangeslagen mensen bij de schoonmaak. Deze ging gelukkig voorspoedig met alle hulp van de activisten en oud SB'ers. Het werd hierna nog weer gezellig met de andere sociëteitsbestuurders die de avond in onze kroeg even kwamen afpilsen.
Het is inmiddels weer licht en alleen 12-1 zit hier nog over de avond na te praten. Zo even een ontbijtje halen bij de Bakker en gaan slapen.
Bedankt iedereen, het was mooi.