Zoals het soms gewoon even nodig is, begon de avond in een scheiding tussen de heren en de dames van onze mooie vereniging. Ik had dienst bij het dames gedeelte, maar wist me hier mooi van af te schermen door nog even met Marlijn wat langer op kantoor te boekhouden. Hulde voor Emile en Vincent die als enige mannen de hele film Greace hebben moeten verdragen, waarbij ze af en toe getrakteerd werden op een "prachtig" vrouwenkoor. Ik mocht nog even genieten van twee nummers toen ik Asterion betrad.

Nu vraagt men zich misschien af hoe het dan bij de herensociëteit verlopen is, maar daar was ik niet bij en het was sowieso op een andere sociëteit dan Asterion, dus hoort het niet thuis in dit logboek stukje. Ik heb echter wel vernomen dat verschillende soorten whisk(e)y en een lezing het onderwerp waren.

Nadat de vrouwen al lang weer behoeften hadden aan het gezelschap van de mannen, lieten deze echter nog even op zich wachten. Tegen een uur of 11 kwamen ze dan eindelijk binnen. Vrijwel direct werd er begonnen met een bierestafette tussen de mannen en de vrouwen om het onderlinge verschil nog even te benadrukken. Deze wedstrijd werd gewonnen door de vrouwen, die in de minderheid waren…

Het bier vloeide rijkelijk, mede doordat Incognito en Quenouille een fust aanboden, en het popcorn vloog in het rond… letterlijk.

Hierdoor zitten wij nu na een grondige schoonmaak, op een DINSDAG nota bene, aan de naborrel.

Wij van het SB hebben genoten van de drukte in de kroeg. Bedankt!