Het jaarclubtraject ging vanavond dan officieel van start met een etentje in de kroeg. Daarna gingen de sjaars een speurtocht doen waarbij de toekomstige jaarclubs + de bijhorende mentoren de stad in moesten.

Terwijl de toekomstige jaarclubs in de stad bezig was met, ging onze kroeg ook open voor de andere leden. In den beginne was het nog niet zo druk. Maar naarmate het later werd, bleek er toch potentie te zijn voor een goed feestje! Ondertussen waren er een paar heren van Incognito bezig met een recordpoging grootste-viltjeshuis-in-Asterion bouwen, wat ook gelukt was ook…hulde daarvoor. Alleen jammer dat een niet nader genoemde persoon het viltjeshuis moest slopen :(. Om 12 uur ging dan de SjaarsCie zich presenteren! Er waren wel echter wat technische problemen, maar die werden gelukkig door Bart opgelost! Mijn dank daarvoor nog!

Daarna barstte het feest los tot ongeveer 3 uur toen iedereen het wel zat was. Langzamerhand droop iedereen af en rond half 4 was het voor ons wel leuk geweest en gingen we er een einde aan maken. Ik moet zeggen dat het alweer een tijdje geleden was dat er in Asterion weer een drukkere kroegavond is waar er volop gefeest werd. Goed gedaan mensen!

Enne ooh ja voor ik het vergeet. Heel vlak voor het einde van de kroegavond, heeft onze voorzitster dan toch haar slag geslagen (met hulp van Bart)! Helaas sjaars, Mathijs Winter heeft gewonnen! Ellis goed bezig!