Deze avond begon net als de meeste jaarclubpresentatieavonden heel rustig. Een half uurtje voor de presentaties begon het druk te worden. Tegen de tijd dat het unicum van twee jaarclubpresentaties op een avond ging beginnen stond de kroeg gelukkig goed vol. Als eerste presenteerde zich de jaarclub Immens zich met een lang verhaal waar menigeen niets van meekreeg. De tweede van het jaar, genaamd Mordacitas presenteerde zich met een flitsend filmpje. Wat opviel is dat deze beide herenjaarclubs een das als onderdeel van hun outfit hebben('vo).

Ondaks de instructies van het bestuur wist toch een niet nader te noemen clubje de eerste jaarclub tussendoor te feliciteren. Andere clubjes luisterden wel braaf en feliciteerden de beide jaarclubs achteraf. Na de felicitaties was het tijd voor een feestje, en dat werd het wel. Hoewel het niet echt meer druk was, zat de sfeer er prima in en bleef een grote groep (oooral veel sjaars) hangen tot closing time en de TL.

Het duurde een eeuwigheid voordat iedereen weg was en we met de zeer chaotische schoonmaak konden beginnen. Voro de heren wc moest de brandslang er zelfs aan te pas komen(voor de gever van dat cadeautje bedankt!). Na een vrij lange schoonmaak was alles klaar en konden we gaan genieten van het mexen en onze mixjes. Tot mijn grote spijt wisten we deze naborrel door te slepen tot 8 uur, waarna ik eindelijk mijn bedje kon opzoeken :$

We hopen jullie maandag weer te zien, bij de nieuwjaarsborrel.
Tot dan! :B