In de historie van Asterion is het sjaarsfeest traditiegetrouw een goed feestje, en eerlijk is eerlijk: ook dit jaar was het weer goed!
Nadat de sjaarscommissie twee dagen bezig was geweest met het ophangen van HEEL VEEL ballonnen (gelukkig in een net, ze hebben het gewoon langer dan een uur volgehouden), en het podium in de kroeg al een dag vol spanning wachtte op een topbandje, was het afgelopen donderdag zo ver: het Back 2 Sjaars feest!
Met als thema kinderfeestje zijn er een mooi aantal verkleedpartijen langsgekomen, van piraten tot pastoors, en van assessors voor onze feutjes, tot bierdrinkende baby's (geen zorgen deze ligt gewoon nog in de creche), en zelfs nog een paar heuse cowboys. De sjaarscie had een degelijke sponsoring geregeld via OGD, en te zien aan het gratis fust wat erin werd gegooid is dit geld goed gebruikt.
.Punt Uit! was ook geregeld door de sjaarscie, en met de standaard klassiekers was het ook nu weer springen en feesten geblazen, en hebben ze de voltallige kroeg weten te vermaken met hun optreden. En als je dan denkt dat je alles hebt gezien, dan krijg je nog een jaarclub in wording die heeeeel graag hun brief origineel wil presenteren. Nu kennen we dit van een zekere jaarclub genaamd Sisu, die het wel een goed idee vond om hier een schaap voor te gebruiken. Nu had deze jaarclub het briljante idee van een stripper, die in schoolmeisjesuniform onze praeses een lapdance kwam geven. Het schoolmeisjesgevoel verdween al snel naar de achtergrond toen de kleren uitgingen en de slagroom tevoorschijn kwam, tot vermaak van de gehele vereniging:)
Er werd bier gedronken, en toen werd er meer bier gedronken, de hoeveelheid fris was verwaarloosbaar. Helaas waren onze nieuwe koningen ventilatoren (U vraagt, wij leveren) niet op tijd binnen, met dank aan onze vriendjes van de post, maar de warmte heeft niet afgedaan aan het feestje. De meeste mensen besloten wijselijk om dan nog maar een biertje te pakken:B
Wat volgde was een goede schoonmaak, en een naborrel met kroegmeubilair en sjaarscie, wat toch een mooie combinatie blijft>:)

Nu rest mij niets anders om jullie allemaal hele fijne feestdagen te wensen, wij zijn aan het klussen in de kroeg, dus mochten jullie de behoefte voelen om gezellig lunch (voor ons ontbijt) te komen brengen, ga je gang;)
Hopelijk allemaal tot oud&nieuw in Asterion, we zullen de avond vieren in onze kroeg, waarbij het SB (tegen een kleine vergoeding) je zal bombarderen met hapjes en oliebollen. Hopelijk kunnen we met veel mensen het nieuwe jaar inleiden zoals het hoort: in Asterion!:B