Het was zover, de laatst dienst van Bart en mij, de laatste avond in gilet mee staan te feesten in onze kroeg. En wat een topavond! Het feit dat het de donderdag voor de vakantie was, en dat er ook de laatste twee JC presentaties van het jaar waren, garandeerde ook nog eens een mooie opkomst. Nou weet ik wel wat ik zelf heb gedaan gister (denk ik), en niet geheel wat er verder allemaal om me heen is gebeurd, dus ik zal mijn best doen een compleet verhaal te leveren.

De avond begon rustig, wat ons de kans gaf om het KSB een beetje in te werken, en de broodnodige glaasjes water en cola nog even te drinken. Lang mocht deze rust niet duren, want om tien uur stroomde de kroeg vol met een delegatie van -Drienerlo, waaronder de DJ's voor het foute uurtje, de heren Klifman en Settelaar. Aldus voorzien van bier en goede muziek (hier waren de meningen echter enigszins over verdeeld, ikzelf vond het koningen!:D) kon het feest beginnen.
De twee laatste JC's van dit jaar, JC Kapabel (sorry jongens, het blijft er uit zien als een spelfout:P), en JC Elmo, hebben ons weer even weten te vermaken met twee filmpjes, en hebben ons natuurlijk ook verblijd met een lekker gratis fustje Premium Pilsner voor alle aanwezigen. Gratis bier, altijd goed;)
Na de presentaties volgde een tijd van veel bier en shotjes, en liep het feestje lekker door. Toen meneer Moes eenmaal weer aanwezig was in de kroeg was dit het teken voor Bart en mij om de andere verenigingen even te verblijden met onze aanwezigheid, dus dit deel van de avond is een beetje wazig voor me. Ik weet wel dat ik gesterkt met een slogtail bij de Snekkie ben beland, alwaar dhr. Breedveld ons ook nog even een lekkere long island icetea kwam brengen. Dat wij hier intens droevig van werden mag genoemd worden.

Uiteindelijk terug in Asterion was het een topfeest, waarbij men de Kadmos tafel had versleept naar het midden van de kroeg, en iedereen lekker lam stond te dansen. Natuurlijk moest dit vanaf het hoekje van de bar even bezichtigd worden, en voelden we ons ook geroepen hier aan mee te doen.
Uiteindelijk nog iets met externen, mensen lam er uit zetten, en gezeur op de gang, maar ach, dit wordt ook veel vermakelijker als je lam bent>:)

Ergens toen ineens was er Time to say goodbye te horen, en voor ik het wist stonden Bart en ik in het midden van de kroeg op de Kadmostafel te dansen, en wisten we uiteindelijk met behulp van nog een paar shotjes, biertjes, mixjes, en flügel, onze laatste avond goed af te sluiten met Closing time.
Aan alles moet een eind komen, voor sommige mensen eindigde dit door op een kruk op het podium niks te doen en te kijken naar de schoonmaak (fantastisch:9), voor anderen door in het halletje te brokkelen en op kantoor te slapen. Verschil moet er immers zijn.
Dat het nu bijna afgelopen is wil ik niet aan denken, er moet immers ook nog eerst een wissel voorbereid worden. Wel wil ik iedereen bedanken voor een topjaar in onze kroeg, ons aller geliefde Asterion. Van de dinsdagen die weer eindigen in mexxen op het hoekje van de bar, of de lamme donderdagen waarbij je de dag erop toch niet helemaal meer weet wat er is gebeurd: het was top!
Ondertussen heb ik net ontbeten, en ben ik nog steeds helemaal kapot, dus ik ga lekker een filmpje kijken:)

Asterion!:B