Bij het schrijven van een logboekstukje is het altijd praktisch om nog enige dingen van de avond te weten, dit maakt het voor mij vrij lastig om hier wat zinnigs op te schrijven want ik weet echt bijna niets meer :S .
Het geheel begon voor Myrthe en mij bij de griek, top gegeten! Hierna rustig de kroeg klaargemaakt voor de avond en alvast even een sneak peek van het filmpje van wat later onthuld werd als JC Elmo. Toen brak het moment echt aan, half 10, kroeg open en het begin van onze laatste dienst :'(
Wat er allemaal gebeurd is tijdens de avond is mij niet volledig duidelijk, ik probeer nu al een half uur een zinnig verhaal te maken over gisteravond, maar ik blijf bij de eerste worden steken omdat ik werkelijk alleen nog maar flarden weet. Een ding staat in ieder geval vast, ik heb nog nooit zoveel drank van iedereen gehad, dit gecombineerd met een fraaie drankrekening geeft me een idee van hoeveel ik gezopen heb.
Iedereen bedankt voor de topavond, Jasper en Tom bedankt voor de escorte naar kantoor, dit kan nooit plezierig zijn geweest zonder lift 😉 En last but not least: Myrthe bedankt voor een koningenjaar! Op naar de wissel en dat glas met zo'n handvat eraan!

Asterion!

Owhjah, bijna vergeten, ik denk dat de snackbareigenaar om de hoek bij mijn huis niet zo blij is met mij, ik heb z'n assortiment even uitgebreid met mini-pizza's :$