Het was weer een verschrikkelijke avond. Het begon voor mij allemaal om 9 uur toen ik de kroeg binnen kwam lopen. Op dat moment was er al een groepje mensen bier aan het drinken. Dit betekende dat er weinig meer gedaan moest worden en nuttigde ik maar een biertje.
Vervolgens liep de kroeg langzaam vol totdat het rond half 12 goed vol stond. Dit kwam mede doordat Quenouille klaar was (en met een groep van 20 binnenkwam) met haar KMT en ze 4 nieuwe wijven hadden om mee te proosten (dames gefeliciteerd!). Een half uurtje later was het tijd voor MonduDamo met de kroegopdracht van de feut. Het was weer een verschrikkelijk outfit met een inspirerend dansje. Terwijl de dansjes werden uitgevoerd werd het een mooi feest. Helaas liep het rond 2 uur weer leeg en konden we om half 3 op naborrel modus overgaan.
Net voordat we wilde gaan schoonmaken kwam Pinda binnenlopen met eveneens 4 mensen die klaar waren. Ook jullie gefeliciteerd. Zo schappelijk als we zijn hebben we de kroeg nog open gehouden tot half 5 waarna we maar zijn gaan schoonmaken.

Tot dinsdag:B