Zo dat was weer een fantastische avond. Het begon voor mij om drie vanmiddag met enorm brak wakker worden na de avond ervoor om me vervolgens naar de kroeg te slepen. Het was nog een beetje rondzooi van de dag ervoor en die moest opgeruimd worden. Toch eerst nog even ontbeten bij de Snekkie, geen aanrader!

Om 6 uur begon de kroeg vol te lopen met mensen die kwamen voor het tentamendiner. Eindelijk na vier keer was het weer eens een keer lekker, er was namelijk Snekkie. Het voorafje was bereidt door onze productie Chinees Willie, die samen met het bestuur 100 loempia's had gevouwen. De cateraar had deze vervolgens weer gebakken met de rest van de snacks.

Toen het eutuh naar binnen was gewerkt liep de kroeg traditiegetrouw weer leeg. Dat was een beetje jammer voor de volgende activiteit, namelijk een debat-workshop. Met een klein clubje van 10 man is er toch wat discussie geweest en was het toch nog een grootsch succes. Een aanrader voor de volgende keer, wees erbij.

Tot een uur of 11 was er geen zak meer te doen in de kroeg maar toen liep het toch nog aardig vol. Om twaalf uur kwam de jarige job Klifman binnen lopen waar de rest van de avond geen zinnig woord uitkwam. Aan een gesprek met hem was geen touw aan vast te knopen. Het hoogtepunt van de avond was een bepaalde oud-SB die met zijn creatieve geest dacht dat de bar een boot was en naderhand dacht dat Grolsch logo zichzelf aan het neuken was.

Tot volgende week, tot het eindfeest:B