Deze dag begon voor mij met de verenigings foto. Deze vond plaats bij de van Heek villa aan de Hengelosestraat. vanwege de ruime tuin moest er natuurlijk een balletje geslagen worden, helaas was dit van korte duur aangezien er een vijver midden in de tuin te vinden was.

De avond begon vrij rustig in een, door het DB aangeklede kroeg. Ondanks de verscheidene posters kon ik mij niet aan de indruk ontrekken dat het DB zich vooral het gestort op een bepaalde tak van het terrorisme, namelijk de islamitische tak. De kroeg stond in het begin vooral vol met mensen in, al dan niet net gemaakte, -Drienerlo jasjes. Zo langzamerhand dropen de mensen en disputen binnen zodat het toch een topfeest zou worden, met gratis bier vanuit het DB.

De avond vervolgde zich vrij gemoedelijk(ik geloof dat het te maken heeft met de aanwezigheid(beter gezegd afwezigheid) van een aantal oude lullen van een zeker clubje.) zonder noemenswaardige incidenten. Er werd keihard gefeest, en de TL om half 5 was dan voor velen een abrupt eind van hun avond.

Na een, voor de grootte van de puinzooi, vrij vlotte schoonmaak, konden we genieten van de door 10-I verzorgde tosti's op de naborrel.

Dit was het voor dit college jaar, voor vakantie borrels: hou de Asterion-l in de gaten en anders tot de Intro!

ps. het SB is nog altijd opzoek naar een nieuwe lichting voor september. Intresse, of wil je meer weten? Stuur een mail(sb [at] onzekroeg.nl) of bel het SB voor meer informatie. Reeds geschreven sollicitatie brieven inclusief CV zijn natuurlijk ook meer dan welkom.