Gastspreker Balberts, stukje niet te vinden op een ander door onze leden veelgelezen blog.

Deze avond was in een woord schraal, desalniettemin erg gezellig. Als heuse kroegavond mocht deze avond geen enkel hoogtepunt bereiken. Toch was het voor ieder aanwezig gewoon een goed gezellige avond.

Voor mij begon de avond na het zien van de tweet van Balloob: een foto van de kroeg leeg. Ik kwam net terug van dansen, en had nog een borrel van de filosofie vereniging in de planning. Ondanks de jeuk van Asterion ging ik eerst richting het Bolwerk, alwaar de maandelijkse borrel van Ideefiks plaats had.

Na de borrel, die natuurlijk veel te vroeg afgelopen was, bewogen wij ons dicht langs een koffie-winkel waar door mijn groepsgenoten een zekere pret-sigaret werd gehaald voor directe consumptie alvorens ons te begeven richting Asterion te begeven. Onder de belofte van gratis bier kreeg ik de drie mee. Maar Asterion bleek gesloten.

Gelukkig werd een uitzondering gemaakt op het uitzetbeleid. We kwamen binnen en ik kon zowaar 8 bier bestellen. Het bier ging er naar verwachting snel in, mijn buitenlandse vrienden vertrokken richting de campus. Twee SB'ers en ik bleven over, binnen enkele momenten versterkt door Bommen en Troelen.

Na enkele uren bier en leegte is Asterion toe aan rust. De naborrel doet niet veel anders aan dan de kroegavond zelf. Toch is het hier geen moment ongezellig geweest, het is werkelijk gelukt iedereen te betrekken in de semi(-intellectuele)discussie. Nu ook na kas-tellen en ge-incognitieerd pitcherbier is het hier goed schrijven; enkel het toetsenbord is bijzonder K*T

goede nacht en tot de volgende kroegavond :B