Wat hebben we een spannende avond achter de rug. De drukte… de chaos die daardoor werd veroorzaakt en de stress die dat met zich mee bracht. Maar 1 tappers dienst vanavond vanwege de tentamen week. Wat een grote fout was dat.

Het begon allemaal al tegen half 7. De leden stroomde binnen terwijl het tentamendiner er nog niet was. De tafels stonden niet en de voorbereidingen waren nog LAAAAAANG niet klaar. Toch waren er al dorstige mensen die verlicht moesten worden met het vloeibare goud wat door onze leidingen stroomt.

Het aantal inschrijvingen voor het tentamendiner zorgde er dus ook voor dat de kroeg meteen stamp vol zat! Er was gelukkig genoeg eten en toen iedereen voorzien was van een drankje zat de sfeer er al goed in! Na het eten bleef iedereen erg lang en was het erg gezellig in de kroeg en aan de bar!

Vooral aan de bar. Daar werd met 4 man sterk(waarvan 2 SB) kaart spellen gespeeld op hoog niveau! Terwijl het in de kroeg HELEMAAL los ging, werden de kaarten in het rond gegooid aan de bar.

Toen de kroeg oficieel weer open ging om 10.30 stroomde het verder vol met gezellige mensen die nog meer drank gingen nuttigen. De drukte hield vol tot 2 uur en toen het rustiger begon te worden werd de laatste ronde er in gegooid.

Het was een gezellige avond met *cough* veel *cough* gezellige mensen!