Ow Geer wat een draak van een avond. Het is dat de layout van deze website blauw getint is, want deze avond heeft wel een zwarte bladzijde verdient als het ware. De kroegavond begon voor ons met het aanslingeren van het bier. Tenminste, het moest voor bier doorgaan. Zodra er een glas onder de tap werd gehangen kwam er wel degelijk goudgeel vocht met een schuimkraag onder vandaan, maar de bubbels in de rest van het glas waren helaas mysterieus verdwenen. Na vele frustrerende momenten in de kelder en de second opinions van Oud-SB'ers, kregen we eindelijk iemand van de technische dienst te pakken die verstand van dit soort dingen dient te hebben. Dat de persoon in kwestie vervolgens ook nog eens droevig werd over het feit dat we het bier dood noemden, en dus niet de juiste term gebruikten, was zeer frapant. Nu moet ik toegeven dat iets wat nooit levend is geweest onmogelijk dood kan zijn.

De reste van de avonbd verliep eigenlijk zonder problemen. Men had de helmen onder het stof vandaan gehaald en de overige alcoholische versnaperingen vloeiden (wel) rijkelijk. De European Night drankjes zijn volgens mij allemaal op gegaan. De bak met tzaziki-saus ook, al was dat op de vloer. Het bier werd op den duur steeds beter, maar was nog niet om over naar huis te schrijven. Maar velen kon dit niet deren. De avond werd afgesloten met een overvloed aan happy hardcore en een vlotte schoonmaak.

Rest mij alleen nog te zeggen dat de tapinstallatie morgen word nagekeken als het goed is. Dus schroom niet om donderdag ons aller Asterion weer op te zoeken. Goede nacht!