De avond begon heel rustig, met tappers waarvoor meer bier getapt werd dan dat ze daadwerkelijk zelfs hoefden te tappen. Gelukkig begon het feestje rond een uur of 12 goed op gang te komen en heeft iedereen volgens mij een mooie avond gehad.

Helaas was het ook wel te merken dat het een open feest was en AEGEE nog steeds in grote getalen vertegenwoordigd is in het voorlichtingsteam van de UT. Dit leverde een grote verscheidenheid aan mensen op en de daarbij vreemde vragen aan de deur. Op de highlight reel staan onder andere: "waarom verven jullie je haar niet groen?", "ik kom net uit Aspen Valley, mag ik hier dan wel naar binnen?" en last but not least: "mogen hier wel negers naar binnen?". Deze laatste was nog oprecht verbaasd ook dat hij gewoon binnenkwam.

Toen de kroeg eenmaal goed vol was barstte het feest echt los. Met louter oud-SB op de tap, zowel jong als oudgedienden in de boot (hier zaten volgens mij minstens 10 lichtingen tussen…) werd het een avond om te onthouden.

Na een lekker snelle schoonmaak, gezien de ontstane grafbende, hebben we op de naborrel eindelijk weer eens op Asterion kunnen proosten en kunnen genieten van de overdadige hoeveelheid snacks die De Wilde had geregeld. (Waarvoor hulde!) Op gegeven moment werd besloten de naborrel, die wederom meer slechte dan goede momenten kende, te laten voor wat zij was en keerden wij allen huiswaarts. Buiten werden we helaas begroet door een overdreven hoeveelheid daglicht… Kortom de zonnebrillen kunnen de kast weer uit, lente komt er eindelijk aan!

Dan rest mij nu niets dan jullie allen een prettig weekend te wensen en ik hoop jullie veel te mogen begroeten tijdens de aankomende Dies Natalis van onze prachtige vereniging!

Namens het Sociëteitsbestuur,
Jasper