Wat-een-topfeest! Ik kan er niks anders van maken.

Te beginnen in de Punto-Pasta waar er voor 7,50 onbeperkt gegeten kon worden. Hier werd volgens mij gretig van gebruik gemaakt. De sjaars hadden er net een spel opzitten waar ze allemaal dingen bij elkaar moesten zoeken (of zoiets). In ieder geval, het was volgens mij geslaagd (geen klachten gehad), en dat is het belangrijkste. Nadat Bart en ik in de Punto-Pasta de SB-kaart hadden getrokken (hèhè, trekken) konden we zo doorlopen naar de voorkant van de rij om ons eten op te halen. We hadden de tijd ook wel nodig en zodoende taaiden we om kwart voor negen af, om in de kroeg de laatste dingetjes klaar te zetten.

De HAIP-cie had al flink haar best gedaan om de kroeg in thema aan te kleden. Overal waren plastic bloemen tegen aangeplakt en de boot was veranderd in een Volkswagen T1 busje (helaas geen T3). Alle de HAIP-groepjes hadden daarnaast een tas met aankleding meegekregen zodat iedereen verkleedt naar de kroeg kon komen.

Om half 10 ging de kroeg open en direct stroomden de eerste mensen binnen. Tot ongeveer half 11 uur was de kroeg redelijk gevuld en had het wat weg van een dinsdagavond, alleen op de achtergrond waren de klanken te horen van wat seventies hitjes. Uiteindelijk brak het feest om 11 uur goed los en vanaf half 12 was het stampesvol. Tot zeker half drie heeft het goed vol gestaan wanneer de eerste mensen thuis gingen om te balen dat ze volgende dag college hadden. Het feest werd er echter niet minder op. Uiteindelijk was het kwart over 4 toch echt over en de laatste ronde werd er toen ingegooid. Het was toen ook significant snel leeg, dit had misschien iets te maken met sjaars die er tot de late uurtjes stonden om TL-punten te scoren.

Een snelle schoonmaak volgenden door de HAIP-cie en wat andere enthousiaste vrijwilligers. De naborrel zelf was redelijk af en heb toen om kwart voor zes maar besloten om naar huis te gaan.

Verder is er niks noemenswaardigs gebeurd, behalve dat Evan met z'n Antigoon kostuum Asterion kwam lopen… Voor de rest veel zatte sjaars maar ook ouderejaars die genoten hebben, wat er voor zorgt dat ik er ook van genoten heb.

Tot dinsdag!