Het was de laatste echte dinsdagavond voor de HAIP, dus een degelijke opkomst werd verwacht, helaas konden veel mensen de kracht niet opbrengen om bij ons bier te komen drinken. Misschien had het iets te maken met de consumptie van bier tijdens het ALVeest, misschien gewoon met voorbereiding op donderdag of dingen als studie (die studenten tegenwoordig:P).
Gelukkig was de sfeer er niet minder om, er werd gemexxt, er werd gekaart aan de bar, door een groepje HAIP mentoren werd vrolijk liederen gezongen uit de almanak, en er gingen vele pitchers en shotjes over de bar.
Toen op een gegeven moment de muziekquiz werd aangeslingerd was het dinsdagavond gevoel helemaal compleet, vooral omdat een groot deel van de aanwezige kroegbezoekers zich het uur daarvoor had vermaakt met ganzenbar.
Al met al was het niet de drukste dinsdag ooit, maar wel weer gezellig. Helaas was er niemand die de gezelligheid nog even door wou laten duren, aangezien we bij de schoonmaak en de naborrel met alleen SB en tappers zaten. Uiteindelijk ging iedereen dan ook netjes op tijd na huis, en kan iedereen weer vol goede moed beginnen aan het feestje van donderdag!
Ik heb gehoord dat het super leuk wordt, dus komt allen naar het openingsfeest van de HAIP:
'Don't worry, be hippie!'