Het was een vreselijk rustige donderdagavond…(voor richtingaanwijzingen naar Asterion kunt u het SB altijd bellen he!), maar dit feit gecombineerd met allemaal lieve kroegbezoekers leidde er wel toe dat Tom en ik een relaxte avond hadden. Een noemenswaardig puntje was de (lange) presentatie van de Dies-cie. Van plebs tot nobiles als ik het mij goed herinner in de 2 weken voor echte verjaardag. Ik heb er nu al zin in (of dit wat te maken heeft met Pudding die ook in die periode jarig is weet ik niet….:P).

Toen om 4 uur "The End" van The Doors tot een onvermijdelijk einde kwam, werd de Snekkie gebeld en hebben we lekker snel schoongemaakt. Na 1 rondje naborrel kwam een Alpha-SB'er naar beneden met de mededeling dat er boven nog flink wat bier was, maar helaas geen tosti's. Uiteraard zijn wij hierover in beraad gegaan en tot de conclusie gekomen dat geen tosti's wel mee te leven viel.

Dat er bij Alpha ook een mex-beker was verbaasde niemand, dus deze werd er maar weer bijgepakt. De avond werd nog verder opgeleukt door een sjaars van ons die in een soort van mini-bier-estafette-achtig-iets de, met het net nieuwe Taste-SB meegekomen, Taste-sjaars versloeg. Dat hij later de WC's ontheiligd heeft doet hier niets aan af.

Kortom: een beetje een te laf avondje voor de eerste week na de tentamens, maar wel vermackelyk.

Dan rest mij verder niets dan nog te zeggen dat jullie allemaal niet moeten vergeten een mooie brief te schrijven naar het Sociëteitsbestuur, zodat je misschien over een maandje ook wel een mooie functie mag bekleden!

Met vriendelijke groet namens het SB,
Jap