Zo…..na mijn grote afheid van gisteren eens kijken wat ik me nog van donderdag herinner. De kroeg was volledig bedekt met aankleding voor het MonduDamo Springbreak feest. De dames waren hier al enige tijd mee bezig geweest (of waren het toch alleen de feutjes?). Om 20:45 druppelden de eerste mensen binnen voor de flair-workshop. Het komende uur zou de kroeg veranderen in een slagveld. Overal waar je keek waren er mensen plastic flairflessen aan het rondsmijten. Het synchroonfalen van sommige leden was hilarisch om te zien.

Na de geslaagde vooractiviteit kon de kroegavond beginnen. Iedereen bleef gelukkig gezellig hangen zodat de kroeg al redelijk vol was. Het werd niet heel druk deze avond, maar iedereen die er was had wel zin in een feestje. Het speciaalbier was er helaas al snel doorheen….binnenkort nog maar een fustje??? De musicie verzorgde de muziek terwijl Bommen met de lampjes aan het spelen was. Uiteindelijk hebben we de kroeg iets eerder dichtgegooid dan normaal, maar van een goeie avond kunnen we naar mijn mening wel spreken.

De schoonmaak verliep vlot, we waren dan ook met veel. Toch hadden veel mensen de kroegavond als vermoeiend ervaren, waardoor het er naar uitzag dat de naborrel niet heel lang zou gaan duren. Niets was minder waar. Toen Strijker na 1000 mexx adtjes het toch wel verstandig vond om huiswaarts te keren, bleven alleen Rasing en ik over. Eenmaal op het punt om de Jumbo aan te tikken verscheen een verdwaalde Taste SB'er aan de deur, welke ons tot een uur of half elf van ons plan weerhouden heeft. Met de zonnebril in de aanslag hebben we het voor elkaar gekregen om pizza's en chips in te slaan. Twee uur s'middags dan, de oven uitgezet en m'n bed opgezocht om de eerste X uur niet meer geestelijk ergens aanwezig te zijn. Toptijd!

Pluspunten:
– Kortje rokjes.
– Feest + naborrel

Minpunten:
– Voetballen in de kroeg.
– Piepschuimbolletjes.

p.s. waar was de wet t-shirt contest?????