Het was weer een prachtige avond. Het begon allemaal om half negen met een inwerkavond voor nieuwe tappers. Slechts 7 van de 22 nieuwe tappers kwamen opdagen, maar die waren uiterst enthousiast om te leren wat er allemaal bij het tappen komt kijken. Na één uurtje was het voorbij en kon de normale kroegavond beginnen.
Tom en Jasper hadden een jaar lang hun best gedaan om al hun vilt-art te verzamelen en deze avond werd het gepresenteerd. Tja… ik heb hier geen zin om hier nog iets over te zeggen. Het idee was goed, laten we het daarbij houden.
Het grootste gedeelte van de mensen kwamen toch voor de normale dinsdagavond en dat hebben ze ook gekregen. Het bier en de whisky vloeiende rijkelijke en de bar en de Asterion tafel waren gevuld met de meest heerlijk toastjes.
Uiteindelijk werd nog bierpong gespeeld wat weer zorgden voor veel zatte mensen. Daarop werd besloten dat het om half 4 wel klaar was en de naborrel er in gegooid. Beuk van de Beiaard was nog langsgekomen voor een biertje en heeft zowaar meegeholpen met de schoonmaak. Na de naborrel kwam ik er achter dat mijn fiets gejat was. Balen….