Het was weer een leuke donderdag, zonder veel eigenaardigheden.

Het begon allemaal om half 10 met Paulus en Remy die hun 4 liter biertap hadden meegenomen uit Santander. Het bier incogn….. uhh… sloeg direct dood en twee shotjes Bacardi Black bevorderde de smaak ook niet. Dus de laatste liter in de tap werd weggegooid en na een grondige schoonmaakbeurt opnieuw vol getapt.

Inmiddels was de Quenouille Cyclus afgelopen en stroomden de kroeg vol met de deelnemers. Dit was gezellig en er werd volop gepraat en geblaat over van alles nog wat. Uiteindelijk betrad de musicie om half 12 de Boot en werd er een feestje van gemaakt. Zo werd de KADMOS-tafel in het midden gezet en ging de menigte los.

Maar toen….. de klok sloeg 2 uren in den nacht en feestende massa besloot dat het genoeg was. De ene helft vertrok naar huis(laf!) en de andere helft ging hun heil zoeken bij de Aspen Valley (af!).

Echter, bij de Aspen was het druk (?) en bij 't Gat stonk het, en zo kwamen enkele groepjes toch weer terug naar het oude vertrouwde Asterion. Wat hebben we hier van geleerd…. Precies!
Sidenote: Het bestuur wist wel waar de goede feestjes zijn en hebben het goede voorbeeld gegeven aan de tap en op het podium. Hulde daarvoor.

Tot dinsdag :B