Oh god, mijn laatste logboekstukje. Ik ga maar proberen om alles op te schrijven wat ik nog weet aangezien dat waarschijnlijk al niet meer zoveel is. Mijn dag begon vandaag met een frietontbijtje op het paviljoen en na heerlijk uitgebrakt te hebben, wat helaas niet zo goed lukte als ik hoopte, werd het tijd voor het afsluitende etentje met 09-II. Hierna konden de laatste voorbereidingen getroffen worden en begon een avond die mij voor altijd in het geheugen gegrift zal staan.

Na een paar laffe uurtjes begon het druk te worden in de kroeg (Cascada was blijkbaar klaar) en niet lang hierna klonken de eerste noten vanaf het podium. De dikke 2 uur die op dit moment volgden werden gevuld door een strak optreden van Punt Uit, inclusief megafoon bij Feeling Good, veel bier en zo mogelijk nog meer flugel. Voor zover ik heb kunnen beoordelen heeft iedereen enorm genoten van het optreden!

Nadat ik zelf bij het pitten helemaal in elkaar gebeukt was, heb ik volgens mij een brokje gelegd en een glaasje cola gedronken zodat ik van mijn laatste legendarische uur als SB ten volle kon genieten. Na tijdens een degelijke serie herrie het podium onveilig te hebben gemaakt eindigde de avond voor mijn gevoel perfect. Aan alle aanwezigen: hartelijk bedankt voor het fijne afscheid. Ik had het me niet beter kunnen voorstellen.

Hierna werd het voor de overgebleven mensen toch echt tijd om schoon te maken. Ik heb volgens mij louter flugel gedronken en geklaagd over dingen die niet echt relevant waren. Toen de kroeg 'schoon' was zijn we maar gaan naborrelen waarbij het hoogtepunt niet het spoelbakmexxen was maar het volbouwen van het hoofd van een niet nader te noemen oud-SB'er met pakken vilt. Een paar getekende snorren later werd mijn afheid helaas ondraaglijk en heb ik maar besloten om richting bed te gaan. Hier ben ik inmiddels dan ook beland.

Tot slot wil ik nog even kwijt dat ik echt een fantastisch jaar heb gehad. Hier wil ik iedereen gaarne voor bedanken die hier zijn of haar bijdrage aan geleverd heeft en dan in het bijzonder mijn fantastische lichtingsgenoten. Ik heb er echt enorm van kunnen genieten! Ik hoop nog vele jaren bier drinkend en klagend aan de bar te hangen en ik wens de rest van mijn SB en KSB een fijn en fantastisch jaar toe. Opdat het zo mooi mag worden als de mijne! Ergens ben ik wel droevig dat het voorbij is en dat ik de niet meer in gilet in de kroeg mag verschijnen. Er is tenslotte niets mooier dan dat!

SB 'VO
:B