De avond begon vrij hectisch, met x eerstejaars die naar het KADMOS verhaal over het liftweekend kwamen luisteren. Gevolg hiervan was dat de kroeg ruim voor half tien al vol stond met dorstige eerste- en ouderejaars.

Toen het speeddaten begon, kon je jezelf niet meer horen denken door het lawaai. De opkomst was goed, veel eerstejaars die onze vereniging willen leren kennen. Ondanks het mores-lesje een tijdje terug, moest het SB nog enkele sjaars erop wijzen dat ze niet met hun rug naar de bar mogen staan etcetera.

Na het speeddaten liep de kroeg helaas een beetje leeg, maar gelukkig bleven er nog genoeg mensen over om de avond gezellig te maken. De hapjes waren binnen vijf minuten weg en het bier vloeide rijkelijk.

Tegen half drie was er nog een handjevol mensen op de kroeg, en sommige niet nader te noemen ouderejaars vonden dit de geschikte tijd om wat corps-liedjes te draaien. Luidkeels werd er meegezongen en er werden nog verscheidene klassiekers aangevraagd.

De laatste ronde liet een beetje op zich wachten, omdat beide dienstdoende SB'ers niet echt zin hadden om de TL aan te gooien. Toen het uiteindelijk toch zo ver was en de schoonmaak voorbij was, werden er nog wat sterke verhalen verteld. Al met al een bijzonder geslaagde dinsdagavond.

SB 'VO!