Wat een avond was het weer. Om reeds 8 uur mocht ik acte de presence geven in de kroeg om de avond voor te bereiden en Incognito hun BierFestijn te laten regelen. Zoals altijd liep het weer vreselijk uit de hand tijdens dit Festijn. De pitchers vlogen over de tap en nog voor middernacht was aangebroken was het gros van de aanwezigen al danig aangeschoten (dit had volgens mij vooral te maken met bepaalde pullen een bootjes die leeggedronken werden), dat er wel iets kapot moest gaan.

Gelukkig was dit ook het geval en kon ik binnen no time de Kadmos tafel op om de TL terug te tapen. Hierna begon de kroeg toch vrij snel leeg te lopen, totdat er een groepje overbleef wat de niet meer werkende TL nog heeft gehaald. Wederom was hier ook weer een goede dosis sjaars bij, waarvoor hulde.

In de tussentijd hebben we ook nog even te maken gehad met wat naar volk aan de deur die mede dankzij de brandslang (Tom & Wouter goed plan:B) vrij snel weg waren.

Na een drukke schoonmaak en gezellige naborrel ben ik maar mijn bed in gedoken, dus voor verdere details verzoek ik de laatblijvers tot posts!

Bedankt voor weer een topavond, dat er meer mogen volgen:B
SB 'VO