Vanavond was het eindelijk weer eens tijd voor een goed feestje! Gelukkig was Quenouille er om dit feestje te verzorgen, en hoe?

De plannen waren eigenlijk om, volledig in het thema van de avond, tuinkers te planten op tapijt, maar na een mislukte poging daartoe kwamen ze met een nog beter idee, graszoden! Na 2 dagen aankleden en een bedrijf dat de graszoden toch niet donderdag, maar vrijdag zou komen brengen, zag de kroeg er met een grasmat en klimop als een echte tuin uit.

Zonder vooractiviteit begon de avond eigenlijk gelijk met iets wat een groot feest zou moeten gaan worden. Omdat de kroeg in een andere dan normale opstelling stond, leek het al snel vol te staan en toen rond half 12 alle disputen binnen waren, en er ook nog een hoop andere mensen begon het feest echt!

Dankzij de grasmat is de glasschade over de hele avond beperkt gebleven en vielen zelfs de zatte mensen zachtjes om. Dit viel de mensen die nog niet helemaal zat waren ook op en schroomden niet om zichzelf dan ook nog maar iets meer dronken te voeren.
Met een meer dan zatte meute mensen bleef het nog lang druk en gezellig en heeft denk ik iedereen een topavond gehad!

Na een laatste ronde en het wegsturen van de zatte meute moest de schoonmaak nog beginnen, al die vierkante meters gras moesten we nog weer de kroeg uit slepen. Natuurlijk moest de rest van de kroeg ook nog schoon worden gemaakt, maar na een goede schoonmaak van 2 lange uren is de kroeg nu eindelijk weer schoon, en beginnen we aan de naborrel,

Quenouille bedankt voor een topavond en een fantastisch feest, meer van dat!