Toch nog even een kort stukje over de avond. Toen ik de kroeg deze avond binnenkwam zag ik een grote plas water op de vloer liggen, eerst dacht ik dat Vincent nog iets aan het schoonmaken was maar toen de geur eenmaal mijn neus bereikt had wist ik dat dat niet het geval was. Het riool kwam door alle putjes naar boven. In beide wc's dreven de drollen dan ook vrolijk rond.
Na wat gebel met mensen op de UT was er iemand geregeld die het zou gaan fixen. Zo'n 5 minuutjes later begon, na hevig geborrel van alle gootstenen, het water weg te stromen. Dus weer naar de UT bellen dat alles weer in orde was. Toen moest alles nog opgeruimd worden, geen pretje met een rioollucht. Toch ging dit gelukkig erg snel. We hoorde ook dat het op kantoor een leuk tafreel was. Mensen die op de grond zaten die flessen wijn, die het bestuur voor hun constitutie had gekregen, hadden open getrokken omdat ze niet konden wachten tot de kroeg weer schoon was. Gelukkig kon de kroeg een uur a anderhalf later dan normaal weer open en was er weinig tot niks meer te ruiken van de vieze geur.

De rest van de avond verliep als een echte dinsdag. Lekker rustig aan de bar met elkaar praten en hier en daar werd nog een spelletje gespeeld. Om kwart voor vier werd de laatste ronde erin gegooid, die overigens erg lang duurde, zodat rond half 5 een korte schoonmaak kon beginnen. Daarna nog even een korte naborrel en toen was het tijd om naar huis te gaan.

Iedereen tot donderdag op het tuinfeest!