Deze dinsdag kwam erg langzaam op gang. Rond een uurtje of elf begon het pas wat gevulder te worden. De La Chouffe vloeide inmiddels rijkelijk en dit werd door menig bezoeker bijgehouden op tankteller.nl. Alle stats waren op de beamer te zien dus men kon lekker tegen elkaar op zuipen. Zo verliep ongeveer de hele avond. Door sommigen mensen werd nog wat geschaakt of stef gespeeld.

Pas later op de avond kwam er een aantal zatte audentiaanen aan de deur. die wel naar binnen wilde en dan in ruil voor een liedje op het podium een biertje wilde. Na een vermaekelijke discussie kon een of andere gast die op de achtergrond stond mee te luister geen geduld meer opbergen en stormde als een gek de kroeg in. Hij werd natuurlijk snel in zijn kraag gevat en de kroeg uit gegooid, dit betekende ook het einde voor de rest die nog aan de deur stond. Tot ziens!

Kwart over vier was er een snelle schoonmaak en kon de naborrel beginnen. Het mexen ging erg hard en voor ik het wist was het al weer tijd om naar de backer te gaan. Na een broodje bielooksaus vond ik het toch echt tijd om m'n bedje op te zoeken.

Tot donderdag!