Zes uur in de kroeg, snel even omkleden. Op de een of andere manier lagen m'n spullen nog in de kroeg. Iets met een zatte dinsdag… Na een klein halfuurtje begonnen de deelnemers van het tentamendinner binnen te stromen. Dit tentamendinner was wederom een groot succes en er kwam een groot aantal leden mee eten van de Punto Pasta. En ik moet zeggen het was erg goed binnen te houden. Na het tentamendinner bleven de meeste mensen nog even hangen, maar ging daarna toch snel huiswaarts waardoor de kroegdrukte daalde tot dat wat normaal is in een tentamenweek. Misschien had dit ook te maken met de opening van de drie gezusters. Het is morgen tenslotte goede vrijdag en dan zijn er natuurlijk geen tentamens. Het excuus om naar huis te gaan om te leren geldt dan ook niet.

Thoridor had deze avond haar Dies en we zitten nu na teborrelen met het Taste SB en de tappers erbij omdat hun eigenkroeg redelijk gesloopt is door de Thoridorianen. Wij hebben er aan het begin van de avond ook nog een paar op bezoek gehad maar deze waren redelijk eenvoudig weer de kroeg uit te krijgen. Ook kwam er nog iemand van Wicky op bezoek. Deze werd regelrecht de nooduitgang uitgebonjourd, hij moest bijna huilen.

De avond vervolgde zich tot een uurtje op half 2 redelijk rustig maar toen begon er toch een klein feestje te ontluiken. Dit kwam wel redelijk van de grond, maar bleef wel rustig en duurde voort tot het eind van de avond. Er waren golven van drukte door de drie gezuster-gangers die af en toe weer even in Asterion kwamen kijken.
Ik ga nu verder aan de naborrel, misschien dat we de bakker nog gaan aantikken maar dat zien we over een uurtje wel weer. Het was weer een top avond, en dat voor in de tentamenweek!
Tot dinsdag!