Deze donderdag begon voor mij met inkopen doen bij The Sample Temple. Er moest nog een nieuwe stroboscoop aangesloten worden en nog een tweetal blacklights worden opgehangen. De rookvlooistof was ook op dus daar kon ik ook een unit van meenemen. Ze waren zo aardig om dit alles mee te nemen samen met alle bandspullen, die later die dag naar Asterion werden gebracht.

Terug in de kroeg kon het leggen van leidingen en kabels beginnen. Na een half uurtje kwamen alle bandmensen die het podium op gingen zetten en werd het een grote chaos in de kroeg. Toch is het gelukt om de stoob aan de praat te krijgen. Maar die blacklights hingen nog steeds niet… Het was mooi weer dus toch maar even een biertje op het Asterion terras doen. Helaas kreeg de politie hier al snel lucht van en stuurde ons weg. Dan maar op het dak van de Pakkerij verder borrelen. Na een biertje of 3 begon iedereen trek te krijgen en werd besloten om een beroep op de Dönerexpress te doen. Na het eten had ik nog iets meer dan een uurtje de tijd, maar het is gelukt. De blacklights hangen aan het plafond. Nog even snel voor m'n dienst koffie op kantoor om bij te komen van al het gehaast van vandaag.

9 uur, de kroeg begon vol te druppelen met mensen die de gratis lentebok roken. Deze ging er in rap tempo doorheen onder het genot van hapjes gemaakt door het culinair genootschap. Dames, bedankt! De kroeg stond al vroeg op de avond goed vol. Tijd voor onze Praes om terug te blikken op het afgelopen jaar, waarna er werd gezongen op de 22e Dies natalis van onze vereniging. Aansluitend presenteerde de Dies commissie zich en vertelde wat er de komende tijd gaat gebeuren. Ook werd er een teaser getoond van de levensgrote Stef.

Tijd voor de band om te beginnen. En hoe! Het was fantastisch! Iedereen ging los op de muziek van Punt Uit. Ook onze Mc de Meester kwam een aantal keer op het podium op zijn kunsten te vertonen. Punt Uit bedankt voor jullie optreden, het was geweldig!

Doordat de avond voor de meeste mensen al vroeg was begonnen begon het ook redelijk snel na de band wat rustiger te worden waardoor een verder feestje niet meer echt van de grond kwam. Het was echter wel gezellig en de mensen die er waren gingen helemaal uit hun dak.

4 uur tijd om de tent dicht te gooien. Een aantal mensen besloot om ipv te helpen schoonmaken hun heil bij Antigoon te gaan zoeken. We hadden gelukkig nog we genoeg mensen die bleven om met de schoonmaak te helpen. De airco had weer lekker lopen lekker dus er lag een aardige plens water op de vloer. Rond een uurtje of 5 was alles weer opgeruimd en kon de naborrel beginnen.

Half 7, tijd om de bakker op te zoeken. Niet lang na dat we er zaten kwamen onze Antigoon-gangers, samen met vier Tasters ook bij de backer binnenlopen. De koffiemelk en suikerklontjes werden maar weer preventief verwijderd. En de boordjes gezond met bielooksaus vlogen over de toonbank. De honger was weer gestild, iedereen was moet, tijd om deze top avond af te sluiten en het bedje op te zoeken.

Tot volgende week!