Bij gebrek aan internet in de pakkerij dan vanuit huis nog maar een logboekstukje:

De avond begon gelijk al redelijk druk met de activisme bedank borrel, het gratis bier vond gretig aftrek en al snel stond de kroeg redelijk vol voor de dubbelganger van Rasti Rostelli.

Toen begon de hypnose show. Ik merkte zelf weinig van de hypnose, maar het effect was wat duidelijker te zien bij Tim en Renske. Vooral het stukje met de Ferrari leverde veel gelach op! Wat een topactiviteit was het ook!

Daarna was het weer zo'n avond dat eigenlijk nooit echt een feestje wilde worden. Met hulp van het brandalarm door paupers in de garderobe van audentis werd hetgeen dat hopelijk nog een feestje zou worden helemaal de das omgedaan. Vanwege het ontbreken van een sleutel kon ook het brandalarm niet meer ge-reset worden en bleef het nog erg lang lawaaierig.

Na van alles open geschroefd te hebben in de brandmelder stopte het opeens met piepen en konden we onder het genot van van alles wat met fire te maken had nog even feesten.

De avond duurde eigenlijk nog veel te lang, en na de naborrel nog even de backer aangetikt, zodat ik vandaag weer de hele dag af was.

morgen weer een dag!

Tot dinsdag bij de bierestafette!