Deze avond begon netjes om half tien, al had niet iedereen dat begrepen. Het bleef een tijdje angstvallig rustig. Maar gelukkig wist een redelijk aantal mensen de kroeg toch nog voor een uurtje of 12 te vinden.

Deze zelfde mensen waren getuige van de kroegopdracht van de Kadmos-feuten. De feuten in kwestie betraden bijna zonder enige onderkleding de kroeg. Tot grote opluchting had men nog wel het fatsoen hun boxer aan te houden. Enkele oude lullen daarentegen probeerden het aanwezige publiek alsnog te choqueren door ook hun broek op de enkels te hangen. Een verticale glimlach werd hierbij niet vermeden.

Zodra iedereen van de schrik bekomen was werd de muziek aangeknald. Met het volume eenmaal op peil werd er een bescheiden feestje gebouwd. Dit ging door, buiten verwachting om, tot een deghelijcke vier uur. De laatblijvers konden ook nog genieten van een muzikaal intermezzo. Dat krijg je er van als je Asterion als kapstok gebruikt.

De naborrel is nu volop aan de gang, waarbij vrolijk mixjes genuttigd wordt. Persoonlik hoop ik dat ik volgende week een grotere opkomst mag verwelkomen bij het eerstejaarsfeest. Maar voor dat het zover is wil ik iedereen een fijne nachtrust zonder al teveel brokkels toewensen en…….

TOT MORGEN!!!! (ESN 😉 )