Deze avond kan in vele woorden omschreven worden, maar rustig, of gebeurtenisloos valt niet onder een van deze vele woorden!
De avond begon in tegenstelling tot de rest van de avond uiterst rustig. Met 2 handjes vol werd er naar Saw V gekeken. Dit hele tafereel verliep nogal rustig, en in verband met de spanning van de film werden de plaspauzes tot een minimum gehouden, waardoor de pullen al snel uit de kast werden gehaald om met zo min mogelijk plaspauzes zo veel mogelijk bier te kunnen consumeren. De woorden "naar" en "gadverdorus" schalmden door Asterion, en na een 1.5 uur kijkplezier kon het horrorfeest eindelijk beginnen!
Op gang geholpen door het gebruikelijke kroegmeubilair met een ongebruikelijke hakbijl kon het feest los barsten. Het feest bleef uiteindelijk een beetje op zich wachten door het gebrek aan kroegvulling. Rond half 12 begonnen de mensen uiteindelijk toch een beetje binnen te druppelen, en werd het uiteindelijk toch nog een feestje. De echte overvolle kroegvulling bleef uit, maar uiteindelijk werd er toch volop gedanst en geswingt. Iedereen ging uit zijn dak en er werd volop alcohol genuttigd. Tot een niet nader te noemen persoon besloot de das van een niet nader te noemen dispuut van de algemene te brassen. Dit werd niet echt hartelijk ontvangen en na een hoop gezeur eindigde de das tochw eer bij de rechtmatige eigenaar en daarmee leek de kous af. Echter dacht niet iedereen er zo over en werd er nog wat na gemorreld. Nu, na een meer dan zatte schoonmaak zitten de eersten aan de mix, en wordt het voor Breedveld en mij tijd om ons bedje op te zoeken.
Voor alle aanwezigen van vanavond, bedankt, het was op een of andere manier toch weer een onvergetelijk avond!