Voor mij vond deze avond het vermaeck vooral plaats aan de bar. Het begon met een ruime hoeveelheid Quenouillers die onder leiding van Willemijn het Koninghen Bier spel gingen spelen. Uit eigen ervaring sprekende kent dit spel alleen maar verliezers, en ook aan het eind van de avond kwam het bericht dat een der Quenouille het een richtingsverkeer van haar slokdarm had veranderd en beide richtingen gebruikte.
De avond ging verder als een soort van uitgebreide dinsdagavond. Er werd rustig geborreld en langzaam stroomde de kroeg verder vol. In tegenstelling tot vorige kroegavonden werd het deze avond na enen alsmaar voller. De nieuwe inauguranten van de EuroNews, Judith en Tim, presenteerden hun opdracht en record "de grooste pepernoot in Asterion". Het record werd genoteerd, maar hij was echt te vies om op te eten, Gemiste Kans.
Vendel dook achter de muziekcomputer en gooide er wat topnummers in waardoor Hanke en Tessa het podium op sprongen. Ook sleurden zij hun jaarclub Boecoup mee het podium en zo was het podium gevuld.
Aan de bar vervolgende een aantal mannen/jongetjes hun versierpogingen, echter hadden zij zodanig te veel gedronken dat ze toch echt kansloos waren. Gemiste Kans.
Jammerlijk puntje was dat bepaalde derdejaars, die dus de titel van Ouderejaars zouden mogen dragen maar die klaarblijkelijk nog niet waardig zijn, niet wisten dat je in Asterion niet met je rug naar de bar mag staan, jammer. Deze keer geen Gemiste Kans om de desbetreffende persoon op gepaste wijze te herinneren aan deze mos.
Ondertussen was De Meester zijn muzikale voorkeuren in de playlist aan het zetten en heeft vanaf achter de bar zijn eigen feestje gevierd. Niet alle aanwezigen konden de keuzes even goed waarderen, maar dat weerhield Nico er niet van om tot het TL door te blijven draaien en zijn eigen feestje te vervolgen.
Het TL ging aan, de TL punten voor de sjaars werden genoteerd, Hulde voor het aantal aanwezige sjaars deze avond!, en de schoonmaak verliep snel. Met Harmen, Rick, Wouter en een zatte Fabian begonnen ik aan de naborrel. Harmen had er de kracht niet meer voor, en ook Rick haakte om half 8 af. Wouter volgde snel daarna, zodat Fabian en ik overbleven. Wederom werden er (helaas) foute, lees vieze, mixjes bedacht, en hadden Fabian en ik de eervolle taak om de gemiddelde lengte van een naborrel sinds lange tijd weer te verhogen.
Meer van dit soort naborrels!