De sportactiviteit stopte onze kroeg al vroeg vol met ESN lui. Samen lekker eten en vooral niet te veel integreren. De boot moesten we daarna nog opbouwen, voor het topfeest dat deze avond in de lucht hing. Helaas kon dit toen pas omdat een of andere lul z'n veel te dikke BMW pal voor de deur van ons otto-hok had geparkeerd. Na een evendikke boete verdween eerdergenoemde BMW nog voor wij het doorhadden.

De boot stond klaar, Asterion vol ESNers, de TL kon uit en het feest kon beginnen. Al snel kwamen ook de leden in grote getalen naar onzekroeg. Met duidelijke aanwezigheid van dispuutsfeutjes kon de kroegopdracht van KADMOS (dat clubje wat je eigenlijk met Griekse letters schrijft) beginnen. Twee bootsjongens kwamen op witte sportschoenen, in Donald Duck-pakjes, volledig afgemaakt met getekende baard, Asterion binnen. Ze hadden alle aandacht, op het podium, spot aan en zelf de muziek mocht even uit. Toch kon niemand iets horen van hun verhaal. Niet getreurd, muziek gewoon weer aan en roeien maar. Op skateborden en schouders voeren de bootsjongen van de BOOT naar de bar en weer terug, soms voortgeblazen door Knoejûh (dat Qlubje van de Q) inauguranten (stom natuurlijk, de bootsjongens hadden helemaal geen zeilen).

Natuurlijk kon Incognito al deze mooie rituelen niet zonder ingrijpen aanzien, want voorgenoemde matrozen liepen niet op deghelyck boot-schoeisel, maar slechts op witte gympen. Nog een eindeje varen en de aankomend KADMOTEN zeilden de nooddeur uit. Quenouille kan op geen moment discriminatie toloreren en ook de aankomend Q-sters gingen een einde varen op de klokkenplas. Om Mondu maar vast voor te zijn moest als laatste ook een klein meisje in groen nog even naar buiten. Wat de Heeren niet hadden begrepen was dat Mundo niets van dat alles moest hebben, ook niet onder het mom van "geen discriminatie", en liever samen in de kroeg staan (want er moet meer gezopen worden).

Aan de feestvreugde kwam een eind en nadat de meeste AEGEE'ers op huis aan waren gingen zelf alle Taste leden er vandoor. Dus konden wij beginnen aan de schoonmaak. Bijgestaan door een sjaars en 10e jaars gingen we aan de slag, onderweg naar de naborrel. Na een halve schoonmaak hielden deze 2 leden het voor gezien en pakten ook hun biezen waardoor we met 2 SB'ers en 1 tapper achterbleven in een halfschoongemaakte kroeg. Nog even schrobben en het 5uur-cup-a-soup-rondje kon beginnen. We hadden onze soup nog niet aan de lippen gezet of de liftbel rinkelde door de pakkerij. Ook onze eerste reactie was natuurlijk "Audentis-is-kut!" maar het bleken onze collegae Alpha SB te zijn. Na velen rondes berenburg voor Alphe en Q voor ons was het tijd voor tosti's. Met de ochtendzon al door de luiken sijpelend ging de naborrel verder met tosti, wisky en sigaren. Rond een uur of 8 heb ik ook m'n bedje opgezocht.