Deze avond begon met de tapwedstrijd! Stipt om negen uur was er al één iemand in de kroeg en een ruime 'drie AEGEE-kwartiertjes' later kon de wedstrijd eindelijk beginnen. Alle deelnemers moesten twee biertjes tappen en daarbij letten op de schuimkraag, presentatie en interactie met de jury, die bestond uit de uiterst kritische oud-sb'ers Vendel, Jansen en Steenis. Na een halve finale waarin de acht overgeblevenen vijf verschillende glazen in serie moesten tappen en tenslotte de finale, waarin de 'vier tieten in totaal' (quote van de jury) allebei een meter moesten tappen, werd de verder niet nader te noemen winnaar gekozen.
Inmiddels had iedereen -en vooral de jury- een gezellige hoeveelheid bier tot zich genomen, wat ervoor zorgde dat de sfeer er goed in zat. Er werd naar hartelust gezongen: het AEGEE-lied, het oude AEGEE-lied, Yogi Bear, het Wilhelmus, het chocomellied, het werd allemaal luidkeels ten gehore gebracht. KADMOS had er twee nieuwe leden bij, dus er werd menig keer enthousiast geproost en liederen als 'Het is moeilijk bescheiden te blijven' en 'Mijn club' schalden luid uit de keeltjes van de groene-All-Stars geschoeide helden.
De stemming was zat en baldadig, zodat er voor de wat nuchtere toeschouwer genoeg vermaeck was. Het plafond heeft weer een flinke slok bier gekregen en er zijn verscheidene pogingen ondernomen om mensen via de nooduitgang eruit te werken. Gezien het alcohol-promillage van de initiators, bleek dit telkens weer een moeilijke opgave, waardoor het meestal bij een beetje slap geworstel bleef..
Om ongeveer half twee was een groot aantal mensen al naar buiten gezwalkt en bleef een redelijk lege kroeg over. Om half drie werd de laatste ronde erin gegooid en na een half uur waarin ongeveer niets besteld werd begonnen we aan de schoonmaak.
Zo was het, ondanks de vroege komst van de TL, een mooie avond. Veel mensen, heel veel drank en daardoor veel mooie taferelen. Een leuke avond om SB te zijn; mijn laatste paar maanden graag meer van dat!