Ik zit nu te bedenken hou ik deze avond wil omschrijven,en er komt eigenlijk maar een woord in mij op: raar! Het begon erg rustig, zoalswel vaker de laatste tijd, opzich dus nog niet zo raar.
Rond half 12 leek het wat drukker te worden, maar deze stormloop was ook slechts van korte duur. Natuurlijk was er weer redelijk wat koregmeubilair paraat, maar veel verder dan dat kwamen we ook niet. Tot de cycloon van half 1, de mensen stroomden binnen als een ware tsunami het leek zowaar een feest te worden, de tijd vloog voorbij en, en, en,…..

toen as het al weer kwart voor 2. Ik dacht nog: zelfs na half 2 nog vel mensen in de kroeg. Maar ik was natuurlijk te dom om dit af te kloppen en met de zelfde vloedgolf waarmee de mensenbinnen kwamen stroomden ze weer naar buiten. er waren nog maar een paar mensen in Asterion, en er werd stiekem al gepraat over het dicht doen van Asterion, ten het weer een beetje vloed begon te worden. Er kwamen rustig aan weer mensen in de kroeg en het werdt zowaar nog gezellig. Na het wegsturen van veel mensen die eigenlijk niet echt weg wilden, maar ook niet schoon wilden maken en een snelle en efficiente schoonmaak is stef weer tevoorschijn getoverd, hoor ik inmiddels de dobbelstenen weer over debar heen vliegen en begin ik meer en meer dorst te krijgen. Rest mij nog te zeggen: bedak voor de kroegvulling, de consumptie en e gezelligheid, u allen een goede nachtrust gewenst en tot de volgende maal!
De Wilde en ondergetende moeten toch nog wachten tot de appie weer open gaat, dus ik vermaak me nog wel even!